Overzicht van al het belangrijke nieuws

Nieuws

De kleding basics voor mannen

Of je nu wel of niet van mode houdt; het is altijd handig om een aantal basics in je kast te hebben hangen. Op die manier kun je elk nieuw kledingstuk dat je koopt combineren met een kledingstuk dat je al hebt. Bovendien kun je zo voor elke gelegenheid een outfit bij elkaar rapen zonder dat je er nog voor moet shoppen. In dit blog zet ik alle handige basics voor mannen op een rijtje.

Ondergoed

De basis van elke outfit is het ondergoed. Elke man heeft heren ondergoed nodig en het liefst een aantal verschillende soorten. Zorg er daarom voor dat je in ieder geval een aantal (wijde) boxershorts, trunks en/of slips in huis hebt. Het is ook handig om een aantal ondershirts te kopen met een ronde hals en met een V-hals. Een V-hals is bijvoorbeeld makkelijker wanneer je er iets over aanhebt. Zo zie je het shirt eronder niet. Kies voor neutrale kleuren, zoals wit, donkerblauw, grijs en zwart.

Wit overhemd

Een wit overhemd is super praktisch om te hebben, want je kunt het op verschillende manieren dragen. Wanneer je het overhemd combineert met gympen en een spijkerbroek creëer je een casual look. Zoek je een formelere outfit? Dan kun je het overhemd ook combineren met een nette pantalon en colbertje. Eigenlijk past een wit overhemd overal bij!

Spijkerbroek en gympen

Iedereen heeft outfits nodig voor informele evenementen/uitjes. Ga je een dagje weg met je vrienden? Of wil je picknicken in het park met je gezin? Dan is een spijkerbroek een ideaal kledingstuk om aan te trekken. Daarnaast is het handig om in ieder geval één paar (witte) gympen te hebben. Witte gympen passen overal bij en ze zijn ook nog eens super comfortabel. Perfect voor zonnige dagen.

Trui

Een mooie trui is een absolute must voor iedere man (en vrouw). In de winter is het natuurlijk sowieso fijn om een warme trui aan te doen, maar ook in de zomer kan het ’s avonds snel afkoelen. Daarom kun je een trui eigenlijk het hele jaar goed gebruiken.

Pantalon & colbertje

Voor formele gelegenheden is het handig om ook nette kleding in je kast te hebben hangen. Twee belangrijke basics zijn daarom een pantalon of nette broek en een colbertje. Ook hierbij geldt: een neutrale kleur is handiger, omdat je het dan makkelijker kunt combineren met de andere kledingstukken. Kies bijvoorbeeld voor donkerblauw of zwart. Zo weet je zeker dat je altijd een goede outfit bij elkaar kunt rapen wanneer je een belangrijke vergadering of meeting hebt.

Geef een reactie