Het Nieuws Overzicht

Overzicht van al het belangrijke nieuws

Nieuws

Een Motorola telefoon, terug van weggeweest!

Weet je nog, best lang geleden? Dat je he-le-maal hip was als je een Motorola RAZR V3 had? Zo'n mobieltje dat je nog kon open- en dichtklappen. Ze waren er in zwart en zilverkleurig en ze waren ontzettend stoer. Je kon er (natuurlijk) mee bellen en sms-en (als je maar genoeg keren op de cijfers drukte, kreeg je de letters) en dat was het. Een Motorola RAZR paste precies in je broekzak en er kwamen dus geen krassen op het scherm. Maar daarna verdween de Motorola telefoon uit beeld. Ook grote bedrijven maken soms verkeerde keuzes en dat was ook het geval bij de keuze van het besturingssysteem voor Motorola.

Maar de Motorola telefoon is terug van weggeweest!

En dat is natuurlijk goed nieuws. De Motorola telefoon is niet duur, draait gewoon op Android en is een echte, volwassen, smartphone geworden. Een telefoon waar je heel wat plezier aan kunt beleven. Door het handige Android besturingssysteem kan iedereen met een Motorola telefoon uit de voeten. Er zijn verschillende versies in verschillende maten te koop, het is een kwestie van even uitzoeken welke versie goed bij jou past. Want weet je nog hoe fijn die Motorola RAZR was? De nieuwe telefoons doen daar in niets voor onder!

Is Motorola niet overgenomen door Lenovo?

Dat klopt! Toch blijft de Motorola telefoon een eigen identiteit houden. Deze is vooral herkenbaar aan het logo met de vleermuisvleugels. Dit logo is nog steeds op iedere Motorola telefoon te vinden. Door de samenwerking met Lenovo kwam er genoeg geld binnen om de ontwikkeling van Motorola telefoons in een stroomversnelling te plaatsen. Dit is duidelijk te merken aan het design, het gebruiksgemak en natuurlijk aan de levensduur van de batterij. De batterij van een Motorola kan tot wel 48 uur meegaan! De garantie op een telefoon van Motorola is over het algemeen twee jaar. Losse onderdelen en accessoires kunnen een afwijkende garantietermijn hebben. Lees de garantievoorwaarden even goed na, je weet dan precies waar je recht op hebt wanneer je een schade oploopt.

Een telefoonabonnement met een telefoon erbij

Die constructie kennen we natuurlijk al jaren. Een telefoonabonnement met een Motorola telefoon erbij is redelijk nieuw. Dit komt vanwege de (trage) ontwikkeling van deze smartphone. Het grote voordeel van een abonnement met een Motorola is dat je nooit teveel betaalt. De telefoon is dan gewoon opgenomen in je maandelijkse kosten. Hoe meer maanden je afneemt, hoe minder je per maand betaalt. En dan heb je dus wél een echte Motorola!

Geef een reactie

Thema door Anders Norén