Het Nieuws Overzicht

Overzicht van al het belangrijke nieuws

Nieuws

Zo ga je goed het nieuwe jaar in

2019 was voor mij een enorm goed, maar ook druk jaar. Ik kijk er zeker weten met veel voldoening op terug. Toch kwam de kerstvakantie mij als geroepen. Na een druk jaar waarin ik non-stop bezig was, is dit het perfecte moment om even op te laden en mijzelf voor te bereiden op het nieuwe jaar. Want ik wil uiteraard dat 2020 minstens zo succesvol wordt als afgelopen jaar. In deze blog lees je wat ik doe om helemaal fris en voorbereid het nieuwe jaar in te gaan. 

Uitrusten en opladen

Zoals ik al zei, is de kerstvakantie het perfecte moment om helemaal uit de rusten van een druk jaar. Dit is dan ook echt essentieel als je goed het nieuwe jaar in wil gaan. Om net zo’n succesvol 2020 te hebben, is het belangrijk dat je nu even je momentje pakt om te rusten. In het nieuwe jaar zal je hier namelijk weer minder tijd voor hebben dan je zou willen. Neem deze dagen dus echt even de tijd om heerlijk te relaxen en om met je vrienden en familie te zijn. Tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt is ook een erg goede manier om weer helemaal op te laden. Zet tijdens de kerstdagen lekker je werktelefoon uit en doe niks anders dan lekker eten met vrienden en familie. 

Orde in de chaos

Elk jaar zijn er wel weer kleine dingen die op je to-do lijst staan, maar waar je nooit aan toe komt. Je wilt natuurlijk niet dat deze dingen ook in 2020 weer eeuwig op je lijstje staan. De kerstvakantie is gelukkig de perfecte tijd om wat orde in alle chaos te scheppen zodat je helemaal georganiseerd het nieuwe jaar in kan gaan. Zo gebruik ik elk jaar weer deze vakantie om mijn huis een grote opruiming te geven. Hier kom ik nooit echt aan toe, dus dit is het perfecte moment. Bovendien geeft het ook enorme voldoening als je met een netjes en opgeruimd huis 2020 in kan gaan. Andere voorbeelden van taakjes die ik in mijn kerstvakantie ga doen, zijn het uitruimen van mijn kast en een iphone reparatie. Als ik dit lijstje heb afgewerkt, kan ik helemaal georganiseerd het nieuwe jaar ingaan. 

Goede voornemens

Bij een nieuw jaar horen uiteraard ook nieuwe goede voornemens. En het zou mooi zijn als je dit jaar eindelijk eens goede voornemens hebt waar je je ook echt aan kan houden. Neem dus vooral tijdens je vrije dagen even goed de tijd om hierover na te denken. Je hebt nu alle tijd om te reflecteren op het afgelopen jaar en te denken over wat je in 2020 wilt bereiken. Als je je goede voornemens opstelt, is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat deze ook echt haalbaar zijn. Want niks geeft een fijner gevoel dan dat je op 31 december al je doelen voor dat jaar behaald hebt.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén